Over ons

De basis van Carwin wordt gevormd door 2 bekende namen in de autoruitwereld; Aram en Mobielglas. Sinds 1978 actief en geheel gericht op alles wat met autoruiten te maken heeft.

Door onze grote voorraad, de flexibele opzetting en onze schaalgrootte zijn we snel inzetbaar en wordt ruitschade snel en vakkundig verholpen. Bij u ter plaatse of bij ons in de werkplaats in Eindhoven. Klaar terwijl u wacht of indien gewenst kunt u gebruik maken van onze leenauto.

Als specialist spelen we snel in op de veranderende markt waardoor we al meer dan 6 jaar ervaring hebben met het kalibreren van Camera’s en Radars.

Uiteraard verzorgen we alles van A tot Z. Niet alleen de ruit wordt snel en vakkundig vervangen of gerepareerd. Ook wordt de camera of radar volgens fabrieksvoorschriften gekalibreerd en wordt het gehele administratieve traject geregeld.

U hoeft slechts de afspraak te maken. Carwin regelt de rest.

123RUIT.nlCarwin gelooft in de kracht van samenwerking maar wil ook haar eigen koers bepalen. Met de deelname aan 123RUIT.nl is de perfecte balans gevonden.123RUIT.nl is hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in reparatie en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper. 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!!

Specialist en zelfstandig ondernemer, een basis die voor zeer tevreden klanten zorgt. Klantenvertellen link

Graag komen wij naar u toe of verwelkomen wij u op onze vestiging.

Ruitschade in het buitenland? Ook dan kunnen wij u helpen door de aansluiting bij het Europese netwerk AGE. Meer dan 1550 specialisten in 20 landen zijn u graag van dienst.

123RUIT.nl Gewoon Goed!