Spoed? bel: 040-2453042
Ruit laten kalibreren in Eindhoven?
  • Levenslange garantie op montage
  • Voor alle type vervoer
Afspraak makenBel: 040 2820709

Afspraak maken bij de autoruitenspecialist van Eindhoven?

24/7 bereikbaar en inzetbaar
Gecertificeerde medewerkers
Ruim 40 jaar ervaring
Wij leveren altijd kwaliteit

Kalibratie

Camera - Radar

Ruiten worden groter, dunner en zijn in toenemende mate voorzien van geavanceerde rijhulpsystemen zoals sensoren en camera’s. Deze rijhulpsystemen zijn beter bekend als ADAS, Advanced Driver Assistance Systems. ADAS helpt, waarschuwt en assisteert de berijder. De camera achter de voorruit en de radar in de bumper zijn essentieel voor de juiste werking van ADAS.

Kalibratie

Opnieuw afstemmen en inregelen van de camera en radar wordt ook wel kalibratie genoemd. Kalibratie is vrijwel altijd verplicht na vervanging van de voorruit, bij schades aan de voorzijde van de auto en bij demontage van de bumper. Kalibratie dient te gebeuren volgens de richtlijnen van de autofabrikant.

Specialist

Carwin beschikt over de noodzakelijke apparatuur, kennis en opleiding om de kalibratie van de camera of de radar op de juiste manier uit te voeren. Sinds begin dit jaar heeft Carwin zelfs de beschikking over een mobiele kalibratie-apparatuur. Hierdoor is zowel kalibratie in onze eigen werkplaats als bij u ter plaatse mogelijk.

Veiligheid

Sinds 2015 beschikt Carwin al over hoogwaardige kalibratie-apparatuur van Hella en is daarmee een van de meest ervaren specialist van Nederland. Elke kalibratie wordt opgeslagen en er is altijd een rapport beschikbaar als bewijs dat de systemen op de juiste manier zijn afgesteld. De garantie dat de systemen werken zoals origineel.