Spoed? bel: 040-2453042

Speciale voertuigen

Campers, oldtimers, graafmachines, tractoren, boten...alles is mogelijk!

Neem contact op voor een opmaat gemaakte offerte.

Camper ruit laten vervangen of repareren?

Wilt u zonder barsten of sterretjes op vakantie met uw camper? Maak dan direct een afspraak bij Carwin, de ruitenspecialist met ruime ervaring in alle type vervoer. 

Camper ruit repareren of vervangen

Op het moment dat u contact opneemt met Carwin, onderzoeken we eerst of we uw ruit kunnen repareren. Met al ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u direct vertellen hoe de schade het beste opgelost kan worden. Als de ruit van camper gerepareerd kan worden, kunnen we dit meteen voor u doen. 

Mocht de schade aan uw ruit te groot zijn om te repareren,  Doordat we een ruime voorraad aan ruiten hebben, is de kans groot dat we uw ruit op korte termijn  kunnen vervangen.

Merken campers 

Bavaria

Bürstner

Carthago campers

Dethleffs camper

Eura Mobil campers

Frankia

HYMER camper

KNAUS campers

LMC campers

Mobilvetta

Rapido campers

Voor de bovenstaande lijst met merken campers kunnen wij de ruiten vervangen of repareren. Staat uw merk er niet tussen, neem dan contact op voor meer informatie. 

Ruit repareren of vervangen via uw verzekering

Wij zijn een geselecteerd hersteller voor o.a. NKC camperverzekeringen, Spits camperverzekeringen,  Aveco, Unigarant camperverzekering en ANWB camperverzekeringen en vele anderen. Neem contact op om meteen te weten of we ook hersteller zijn voor uw verzekering. 

Ruit repareren of vervangen niet verzekerd voor ruitschade. .

Het is ook mogelijk om uw ruit te laten repareren zonder verzekering. We overleggen altijd eerst met u wat de kosten gaan zijn, voordat we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd op de hoogte van de kosten.  

Automotive Glass Europe

Sinds Oktober 2018 zijn wij aangesloten bij Automotive Glass Europe.  Een netwerk van 1550 collega’s in 20 landen in Europa. Zo kunnen wij in het buitenland ook helpen. Dus bent u in het buitenland en hebt u ruitschade? Ga naar de website van  Automotive Glass Europe  en meld daar dat uw camper verzekerd is via een maatschappij die aangesloten bij 123ruit-carwin. In de meeste gevallen wordt u tegen betaling van uw eigen risico geholpen.