CarWin Autoruiten  - Schuifdaken
 
 
 
CARWIN
Kanaaldijk Noord 57a
5642 JA Eindhoven

Tel: 040 2815391
Fax: 040-2814445
Mail: info@carwin.nl
© Carwin 2019 - Privacyverklaring
     
       
     
   
Bedrijfsinfo Ruiten Contact
Daken Service dealers
   
     
         
     
   
Autoruiten

Al jaren zorgt de autoruit voor een belangrijk deel voor de stevigheid van de carrosserie en het belang van een autoruit in de moderne auto neemt alleen maar toe.

 

Tegenwoordig maken moderne technieken het mogelijk om de (voor)ruit te voorzien van allerlei sensoren die het rijden aangenamer maar vooral veiliger maken. Een regensensor regelt de snelheid van de ruitenwissers terwijl de gemonteerde lichtsensor ervoor zorgt dat de lichten automatisch aangaan, een speciale coating zorgt voor extra warmtewering en het is zelfs mogelijk om belangrijke gegevens zoals de snelheid in uw voorruit te laten projecteren.

 

De autoruit wordt steeds complexer, groter en moeilijker te monteren. Dan is het goed te weten dat Carwin reeds jaren geheel gespecialiseerd is in de reparatie en montage van autoruiten. Want schade aan uw ruit kan u zomaar overkomen en dan wilt u snel en vakkundig worden geholpen.

 

Wij helpen u snel weer veilig op weg. Een telefoontje en wij kunnen u vrijwel altijd binnen een dag helpen. Meestal bent u binnen anderhalf uur weer op pad.

 

De Focwa en ANWB zijn al jaren overtuigd van onze geleverde kwaliteit. Evenals vele duizenden klanten die wij jaarlijks met 6 vakmensen weer op weg helpen.

 

Niet voor niets bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden !