CarWin Autoruiten  - Schuifdaken
 
 
 
CARWIN
Kanaaldijk Noord 57a
5642 JA Eindhoven

Tel: 040 2815391
Fax: 040-2814445
Mail: info@carwin.nl
© Carwin 2019 - Privacyverklaring
     
       
     
   
Bedrijfsinfo Ruiten Contact
Daken Service dealers
   
     
         
     
   
Reparatie & Vervanging

De autoruit van nu is niet te vergelijken met die van vijftig jaar geleden. De evolutie van de autoruit is letterlijk en figuurlijk onzichtbaar. Inmiddels is glas verantwoordelijk voor zo'n 35 procent van de stijfheid van de auto en zit er gemiddeld 60 procent meer glas in een hedendaagse auto dan in de auto van jaren geleden.

 

Kennis van materialen en een ruime ervaring is een vereiste om een ruit op de juiste wijze manier veilig te repareren of vervangen. Carwin beschikt als geen ander over deze kennis en ervaring.

 

Door onze uitgebreide voorraad en de flexibele opstelling kunnen wij uw ruitschade snel herstellen. Indien gewenst dezelfde dag maar zeker binnen 24 uur. U krijgt direct een vakman aan de lijn die zijn planning aanpast aan uw wensen. Montage van een nieuwe ruit duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Kleine beschadigingen van de ruit kunnen in veel gevallen gerepareerd worden. Onder hoge druk wordt de beschadiging gevuld met hars waardoor de ruit niet meer kan scheuren en de sterkte van de ruit wordt hersteld. De ruit hoeft niet vervangen te worden en in veel gevallen wordt deze schade door de verzekeringsmaatschappij vergoed. E en dergelijke reparatie duurt ongeveer drie kwartier.