CarWin Autoruiten  - Schuifdaken
 
 
 
CARWIN
Kanaaldijk Noord 57a
5642 JA Eindhoven

Tel: 040 2815391
Fax: 040-2814445
Mail: info@carwin.nl
© Carwin 2019 - Privacyverklaring
     
       
     
   
Bedrijfsinfo Ruiten Contact
Daken Service dealers
   
     
         
     
   
Hollandia 300

De glazen schuif-kanteldaken uit de Hollandia 300-lijn bieden u vele mogelijkheden.

We kennen de 300 Classic lijn en de 300 Deluxe lijn. De daken uit de 300 Classic serie zijn leverbaar in twee afmetingen. Zowel de Medium als de Large wordt aan de binnenzijde afgewerkt met een soepele afwerkschaal die voor een de juiste aansluiting met de binnenhemel. De daken zijn door middel van een draaislinger makkelijk open te draaien. De warmtewerende glasplaat kantelt aan de achterzijde en schuift over het autodak verder open waardoor een ruime ventilatie-opening ontstaat. Uiteraard is het ook mogelijk om een electrisch bediende uitvoering te laten monteren. Met een druk op de knop opent en sluit het dak zich.

 

De daken uit de Hollandia 300 Deluxe lijn zijn altijd electrisch bediend. Standaard zijn deze daken voorzien van tiptoetsbediening, twee voorkeursstanden en zelfs een autoclose-functie waardoor de glasplaat automatisch sluit wanneer men de auto verlaat. Tevens hebben deze daken standaard een onafhankelijk te bedienen jaloezie die voor zon- en warmtewering zorgt wanneer het dak geopend is.

 

De Hollandia 300 Deluxe Medium heeft bescheiden afmetingen maar het dak beschikt over een uniek telescoopschuif-mechanisme waardoor een maximale dakopening wordt bereikt.

 

Standaard beschikken de daken over een flexibele grijze afwerkring maar het is ook mogelijk de binnenhemel opnieuw te bekleden zodat het dak ook aan binnenzijde één geheel met uw auto vormt.